Избери страница

Photorejuvenation / Фотоподмладяване

Неинвазивно третиране на различни признаци на стареене, ако кожата ви е повяхнала и изглеждате изморени.

С процедурата успешно се повлияват множество козметични и кожни проблеми- пори, разширени капиляри, пигментни петна и финни бръчки.

При фотоподмладяването светлинният импулс загрява кожата в дълбочина и достига до фибробластите- клетките отговорни за репродукцията на нов колаген.

Енергията е насочена по начин, по който да не уврежда клетките, а да ги стимулира като ги накара да работят по- ускорено и да произвеждат повече колаген.

За зони лице и шия

Фотоподмладяване E-light – комбинация между IPL и RF.

Намалете следите на времето с помощта на светлината.

IPL представлява патентована технология за неинванзивно повлияване на различни признаци на стареене на кожата на лицето, деколтето, шията, тялото, използваща интензивна пулсираща светлина.Успешно повлиява неравномерна пигментация, разширени кръвоносни съдове, фини и по-дълбоки бръчки, разширени пори, отпусната и куперозна кожа,белези след акне , нежелано окосмяване…

Механизма на действие при фотоподмладяване се изразява с поглъщане на светлина от меланина и оксихемоглобина, тя се трансформира в топлина, което води до разрушаване на натоварените с пигмент клетки, здравите тъкани не се увреждат. При тези процеси в дермата се отделят растежни фактори, които стимулират клетките отговорни за синтеза на нов колаген и елестин. Резултатът е цялостно обновяване на кожата.

Цена:

200.00 лв. 150.00 лв.