Избери страница

Вежди

Перманентният грим или “приложението на микро – пигмент” е процес, при който се вкарват подкожно на 0.5 или 0.7 мм природни минерални оцветители, посредством игли за еднократна употреба. Тези оцветители са разработени специално за лице и тяло, не предизвикват алергии и не съдържат добавки и аромати.

Перманентният грим не е еднозначен на татуирането, въпреки че и той има дългогодишна трайност. Перманентният грим издържа около 2-4 години, но неговата устойчивост зависи и от качеството на използваните материали, както и от типа кожа. Разликата между перманентния грим и татуировката се състои в дълбочината на процеса и във видовете оцветители.

Пигментът се поставя на веждите, клепачите или на контура на устните като по този начин те изглеждат красиво подчертани. В същото това време гримът би могъл да тушира или да скрие напълно някои техни недостатъци. Естественият грим подчертава природната красота на своя носител.

Веждите се очертават с молив, после се поставя контурът с оцветител. Следва рисуването на косъмчетата във вътрешността на линията. Резултатът наподобява подсилването или рисуването с молив.

Работи се по метода “косъм по косъм”, формата и цветът се избират индивидуално за всяко лице! След месец се прави повторение(ретуш) за да се попълнят линиите и да се засили цветът! Ретушът е включен в цената.

Цени:

3D вежди: 450.00 лв.
Микроблейдинг вежди: 450.00 лв.
Освежаване на вежди: 290.00 лв. /една процедура без включен ретуш/