Избери страница

Шоколадова терапия съчетана в едно с точков масаж и вулканични камъни

Резултата е пълен релакс и страхотно настроение. Шоколадът, какаото и какаовото масло са отлични овлажнители на кожата. Шоколадът също така съдържа кофеин, който стимулира кръвообращението и дава на кожата здрав вид.

Ароматът на шоколад освобождава серотонин – същият хормон, който се отделя, когато сме влюбени и за много хора това носи чувство на щастие и намалява стреса.

Шоколадовата терапия действа анти-оксидантно, благоприятства реструктурирането на клетките, подобрява кръвообращението, заздравява стените на капилярите и благоприятства правилното оттичане на лимфата.

Терапията увеличава здравината и еластичността на кожата, симулира функциите на фибробластите и благоприятства синтеза на колаген и еластин.

Теорията на точковия масаж се основава на философията на китайската медицина и акупунктура.

Това е един интересен начин за обгрижване на лицето и вътрешните органи едновременно.

Чудесно средство да се предпазите от различни заболявания, или да облекчите болката си при главоболие, болка и напрежение в мускулите, затруднено храносмилане, психическа и физическа умора и други.

Вулканичните камъни произхождат от застинала лава и имат свойството да поддържат топлината и да отнемат отрицателната енергия на тялото.

Масажът с камъни се препоръчва при хора, подложени на стрес, безсъние, напрежение. Горещите вулканични камъни увеличават кръвния поток и клетъчния метаболизъм в третираните зони.

Всичко това получавате само при нас, сега съчетано в една терапия с продължителност цели 60 минути.

Възползвайте се от промоционалната цена от 35 лв., за да започнете или завършите денят си с усмивка и добро настроение!

Продължителност на терапията:

60 минути

Промоционална цена:

55.00 лв.